Са святам, паважаныя вернікі!

События

Паважаныя жыхары Ашмяншчыны — праваслаўныя і каталіцкія вернікі!

Прыміце самыя шчырыя і сардэчныя віншаванні з найвялікшым хрысціянскім святам — Уваскрасеннем Хрыстовым!

Чыстая, узнёслая радасць  гэтых святочных дзён прыносіць мір і згоду ў душы вернікаў, напаўняе кожнае імгненне  шчасцем і верай  у вечную перамогу жыцця. Пасхальная ўрачыстасць нараджае ў кожным  з нас шчымлівае пачуццё пяшчоты і радасці. У гэты дзень  і ў храме, і за святочным сталом вернікі дораць адзін аднаму самыя шчырыя віншаванні, жадаючы божага блаславення, міру і згоды.

Дарагія сябры! Няхай гэтыя цудоўныя веснавыя дні стануць для вас і вашых родных па-сапраўднаму святочнымі, а ўзнёслы пасхальны настрой застаецца з вамі і надае сілы на карысныя і добрыя справы.

Раённы выканаўчы  камітэт. 

Раённы Савет дэпутатаў.

Возлюбленные о Господе братия и сестры,

Христос воскрес!

Этими радостными словами сердечно приветствую вас и поздравляю с великим и спасительным праздником Пасхи!

 Из года в год добрая весть о Воскресении победно звучит, побуждая нас воздать хвалу Богу и Спасителю, смертию смерть поправшему и соделавшему нас причастниками грядущей вечной жизни. В светлые дни Пасхального торжества мы призваны поделиться нашей радостью с родными, близкими, со всеми людьми и проявить любовь и милосердие. Пусть радость этого праздника даст мужество и силы, укрепляет вас и вдохновляет  на совершение добрых дел.

Поздравляя всех христиан, молитвенно желаю здравия, щедрых духовных даров и Благодатной Помощи свыше в победном шествии за христом!!!

Петр Петлёха, благочинный Ошмянского округа, протоиерей.

Хрыстос уваскрос!

Сапраўды ўваскрос!

Гэтая вялікая радасць будзе гучаць у Пасхальнае свята, таму што і мы з мёртвых паўстанем, асабліва тыя, хто ўсім сэрцам паверыў у Хрыста — нашага Збаўцу. Наша вялікая вера ў Хрыста — гэта тая самая каралеўская дарога, якою ішоў Хрыстос, каб перамяніць чалавека ў жывое, непагаснае полымя любові, і гэта дарога, якая вядзе хрысціян да з мёртвых паўстання, і гэта з мёртвых паўстанне любові, якое ўжо не памірае.

Жадаем усім Вам, Дарагія Браты і Сёстры, Паважаныя Парафіяне, каб свята Уваскрашэння Пана стала той духоўнай крыніцай абнаўлення кожнага з нас, каб было промнем у кожнай сям’і і для кожнага з нас асабіста, каб было святлом для ўсёй Ашмяншчыны.

Святочнымі пажаданнямі і малітвай прагнем таксама звярнуцца да ўсіх Вас, Дарагія Браты і Сёстры, Вернікі Праваслаўнай Царквы, якія ў гэтым годзе разам з намі перажываюць радасць Хрыстова Уваскрасення. Уваскрослы Хрыстос разбурыў мур варожасці паміж людзьмі і даў магчымасць аб’яднацца ў Ім і стаць, як першыя хрысціяне, адным сэрцам і адной душою. Сёлетнія святы сімвалічна паказваюць на гэта адзінства. Дык няхай жа любоў Хрыста яшчэ больш распаліць і аб’яднае нашы сэрцы.

Хрыстос уваскрос! Сапраўды ўваскрос! Алелюя!

Chrystus zmartwychwstaі! Prawdiziwie zmartwychwstaі! Alleluja!

Кс. Дзекан Ян Пузына і ксяндзы ўсяго Дэканата.

Уважаемые жители Ошмянщины!

Искренне поздравляю вас с самым большим христианским праздником Воскресения Христова!

Этот светлый праздник для всех христиан является символом начала новой жизни. Светлое Воскресенье Христово побуждает нас задуматься над смыслом человеческого бытия, ощутить сопричастность к вечным ценностям, основанным на добре, милосердии и сострадании.

Пускай светлая Пасха наполнит ваши сердца надеждой, добром, любовью и станет основой для новой, радостной и счастливой жизни.

А.Маркевич, депутат Палаты представителей

Национального собрания Республики Беларусь.

456uимени-1



Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *